Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

"De beste prijs wordt bepaald op lange termijn"

AG Real Estate is de ‘vastgoeddochter’ van AG Insurance en is o.a. actief in ontwikkeling, investering, financiering van vastgoed & PPS en het beheer van openbare parkeergarages. Zij beheren projecten in gans België en doen voor dakrenovatie en onderhoud o.a. een beroep op de diensten van Dakwerken Crabbé.

De heer Dieter Joossens, Head of Project Management Assets Belgium bij AG Real Estate, is enthousiast over de samenwerking: “Ongeveer een 5-tal jaren geleden zijn wij eerder toevallig, via een leverancier van materialen, in contact gekomen met de firma Crabbé. Zij hebben toen een project voor ons uitgevoerd en sindsdien werken we regelmatig samen. Onze vastgoedprojecten situeren zich overal in België en dat betekent dus ook dat de mensen van Crabbé inhet ganse land werken voor ons uitvoeren. Het gaat voornamelijk om renovatieprojecten: kantoorgebouwen, winkelvastgoed en opslagplaatsen.“

Een voorbeeld van zo’n project is de dakrenovatie van het logistiek centrum van Eutraco te Sint-Niklaas. Het gaat om een dakoppervlakte van 18.000m² waar op dit moment de isolatie vernieuwd wordt en een nieuwe bitumineuze waterdichting wordt geplaatst. Hierdoor krijgt het gebouw een meerwaarde.

In 2017 werd een gelijkaardige opdracht uitgevoerd in het logistiek centrum van Carrefour te Nijvel. Daar drong de renovatie van een dakoppervlakte van 15.000m² zich op aangezien de oorspronkelijke waterdichting in PVC reeds begon te scheuren. AG Real Estate besliste toen om een nieuwe bitumineuze waterdichting te plaatsen en het dakoppervlak ook bijkomend te isoleren.

Het geheim van een langlopende en succesvolle samenwerking?

“De kwaliteit van het werk bepaalt of een samenwerking duurzaam is. En die kwaliteit hangt in grote mate samen met de manier van werken van de werfleider. Hij is niet alleen onze contactpersoon maar ook de persoon die het werk van zijn mensen beoordeelt. Bij Dakwerken Crabbé is de werfleider tevens de zaakvoerder en dat speelt een belangrijke rol. Benny Van Gossum denkt met ons mee, hij ziet nauwgezet toe op de uitvoering van het werk en hij kiest voor de beste en meest duurzame materialen.”

“Projectontwikkelaars kiezen vaak voor de beste (lees: goedkoopste) offerte. Onze ervaring is dat de beste prijs bepaald wordt op lange termijn. Ook daarom werken we graag samen met Dakwerken Crabbé,” besluit de heer Joossens.

Foto's project Eutraco Sint-Niklaas

 

Foto's project Carrefour Nijvel