Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

Strenge veiligheidsvoorschriften in de chemische sector

UCB, met HQ in Anderlecht, is een wereldwijde speler in de biopharmaceutica. Zij doen al jaren een beroep op de diensten van Dakwerken Crabbé, o.a. voor het dakonderhoud van de site in Braine l’Alleud.

In 2017 werd het dak van het hoofdkantoor in Anderlecht volledig vernieuwd: het betonpad langs de rand werd weg gehaald en in totaal werd er zo’n 3000 m² nieuwe isolatie en roofing geplaatst.

De heer Piet Callens van UCB licht toe: “Onze geschiedenis met de firma Crabbé begon meer dan 15 jaar geleden, toen zij onrechtstreeks voor ons werken uitvoerden. Jaren geleden hebben wij hen opnieuw gecontacteerd en sinds een 7-tal jaren zijn zij onze ‘basisleverancier’ voor dakonderhoud en herstellingen op de site van Braine l’Alleud. Omdat wij vertrouwd zijn met hun manier van werken en de kwaliteit die ze leveren, hebben we hen ook gecontacteerd voor de dakrenovatie in Anderlecht. Gezien de omvang van het project, dat in verschillende fasen werd uitgevoerd, is het best wel een intensieve samenwerking geweest. De werken zijn gestart in maart 2017 en alles was waterdicht sinds de zomer. De definitieve oplevering is half maart gebeurd.”

Bouwwerken in de chemische sector vragen specifieke veiligheidsvoorschriften?

“Het is uiteraard van groot belang dat de strenge veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. We besteden veel aandacht aan overleg tussen de betrokken partijen en er wordt op voorhand een ‘JRA’ (Job Risk Analysis) opgemaakt. Het spreekt voor zich dat we van een aannemer verwachten dat er een bepaald niveau van intelligentie in het bedrijf aanwezig is, opdat ze met ons kunnen meedenken en meewerken. Dat is bij Dakwerken Crabbé absoluut geen probleem.
De dakwerkers van Crabbé hebben zoveel ervaring en dat vertaalt zich in de snelheid en het volume in m² dat zij op een dag afgewerkt krijgen. Na zoveel jaren ben je helemaal op mekaar ingesteld en dat is aangenaam om te werken,” besluit de heer Callens.