Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

"Alle afspraken zijn perfect nagekomen"

De familie Tibau (Landen) liet onlangs het plat dak op hun woning volledig vernieuwen.
Mevr. Tibau: “Meer dan 25 jaar geleden lieten wij een omgekeerd dak plaatsen, omdat dit toen erg populair was. Op het dak, dat volledig in beton is, lag maar liefst 16 ton kiezel. Het asfalt op de oversteek en onder de kiezel vertoonde, na zoveel jaren, blazen en bij een meer grondige inspectie bleek dat de bedekking volledig aan vernieuwing toe was omdat er ook veel water onder zat.”

Het dak van de villa werd opgebroken tot op het beton. Vervolgens werd een nieuw dampscherm geplaatst, nieuwe isolatie, een dampdrukverdelende laag en een bitumen eindlaag. De opkanten werden geïsoleerd met rockwool en de oversteken met een dunnere PIR-plaat. Er werd tevens een nieuwe alu dakrand geplaatst in een RAL-kleur die door de klant werd gekozen. Tenslotte werden ook de schouwen bekleed.

“We hebben Dakwerken Crabbé gecontacteerd omwille van de gekende reputatie van de firma. Vanaf het eerste contact hadden we er een goed gevoel bij. We kregen duidelijke uitleg en advies in verband met de materialenkeuze. Daarom zijn we ook met hen in zee gegaan.
Ondanks het feit dat er een ruime periode zat tussen onze bestelling en de uitvoering van de werken, werd de beloofde timing toch perfect aangehouden en dat geeft extra vertrouwen. Ook tijdens de uitvoering van de werken, die ongeveer 3 weken geduurd hebben, kregen we de nodige uitleg van de projectleider, die regelmatig ter plaatse kwam. Alles is héél vlot verlopen en wij zijn dus erg tevreden, zowel met het eindresultaat als met onze keuze voor Dakwerken Crabbé!” besluit mevrouw Tibau.