Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Wie het jeugdwielrennen een beetje volgt, heeft ongetwijfeld de herkenbare zwart-gele outfits met het logo van Dakwerken Crabbé  al opgemerkt. Al sinds 2015 is ons bedrijf verbonden met Cyclo-Club Libramont-Chevigny. Eerst als co-sponsor en sinds 2018 als hoofdsponsor. We willen daarin echter méér zijn dan een sponsor of een 'geldschieter'. We werken achter de schermen mee om jonge mensen te helpen groeien in hetgeen ze graag doen. Een visie op lange termijn, die gedragen wordt door een gans team.

Lees meer

Aan de vooravond van de opening van het Belgische wielerseizoen wordt ook bij CC Chevigny alles in gereedheid gebracht om er weer een topjaar van te maken. Danny Vanderaerden is de nieuwe ploegleider voor de juniores en hij zal dus mee de kleuren van Dakwerken Crabbé verdedigen.

Lees meer

Het laatste weekend van februari betekent ook nu weer de start van het Belgische rallyseizoen voor het team van Kris Princen en zijn co-piloten Bram Eelbode en Peter Kaspers. Ze komen met dezelfde gezonde ambitie van altijd aan de start. Hun wagen komt dit jaar uit de renstal van Citroën Racing – DG Sport: een Citroën C3 R5, waarmee ze minimaal 8 wedstrijden van het BK zullen afwerken.

Lees meer