Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

CC Chevigny schrijft clubgeschiedenis!

Het wielerseizoen zit er al een tijdje op en meer nog, alles wordt in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen 2018. We maakten eerder al bekend dat Dakwerken Crabbé een engagement heeft aangegaan met CC Chevigny als hoofdsponsor tot en met het seizoen 2022. Maar voor het zover is, blikken we met begeleider Nico Mombaerts toch nog even terug op het afgelopen seizoen, want dat was meer dan de moeite!

Nico Mombaerts: “Wij zijn, voor het eerst in de clubgeschiedenis, erin geslaagd om het ploegenklassement van de Beker van België binnen de categorie van de Juniores op onze naam te schrijven. Dat wil zeggen dat onze club over de verschillende manches van de Beker van België tijdens het volledige seizoen 2017, de beste resultaten van alle Belgische ploegen heeft laten optekenen. Dit is in de eerste plaats het resultaat van een collectief sterke prestatie door onze Juniores! Maar ook individueel waren er enkele topprestaties.

Zo heeft Tom Paquot de BVB-wedstrijd te Korbeek-Lo gewonnen na een spectaculaire finale. Ook de BVB-wedstrijd te Bonheiden mochten we op onze naam schrijven, Tom Vanvuchelen won deze wedstrijd dankzij voortreffelijk ploegenspel.

Maar een ploegenklassement kan je niet winnen door individuele prestaties. Neen, hiervoor moet de ganse ploeg een puike prestatie neerzetten.
We hebben dit klassement te danken aan alle renners die hebben deelgenomen aan één of meerdere manches. Sterkhouders zoals Jérémy Frehen en Axel De Lie mogen zeker niet over het hoofd gezien worden. Bovendien hebben we ook onze eerstejaars (Wouter Vanparijs, Antoine Minet, Martin Delcommune,…) de kans gegeven om ervaring op te doen binnen deze wedstrijden met het oog op seizoen 2018.”

Daarmee is de lat meteen behoorlijk hoog gelegd voor 2018, maar de youngsters van CC Chevigny kennende, zullen ze die uitdaging zeker niet uit de weg gaan!

In 2018 zal de club opnieuw met 3 categorieën (kadetten, juniores en U23/eliten) deelnemen aan de Beker van België.