Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

"Hun aanpak boezemde vanaf het eerste contact vertrouwen in"

Mevrouw Vandevelde woont met haar gezin sinds een jaar in Kermt. Afgelopen winter merkte ze dat het plat dak van haar woning niet voldoende geïsoleerd was en dat de stookkosten daardoor opliepen. Ze ging op zoek naar een dakwerker die dat probleem kon oplossen.

Ze zocht online én legde haar oor te luisteren bij vrienden. Daarbij viel de naam van Dakwerken Crabbé als ‘goede referentie’. Toch contacteerde ze verschillende firma’s om langs te komen en een offerte op te maken, zodat ze kon vergelijken.

“Verschillende factoren speelden een rol om voor Dakwerken Crabbé te kiezen. Ze waren niet de goedkoopste, maar het feit dat ik 10 + 5 jaar garantie kreeg én hun goeie reputatie, gaven voor mij de doorslag. Hun aanpak boezemde vanaf het eerste contact vertrouwen in. Ik ben iemand die zich snel zorgen kan maken, maar Jo heeft me altijd op mijn gemak gesteld. De klik was er en dat is belangrijk voor mij.” aldus mevrouw Vandevelde.

“Voor de materialenkeuze deed ik opnieuw navraag in mijn omgeving. Bovendien heeft Jo me goed het verschil tussen de materialen EPDM en roofing uitgelegd, alsook de voor- en nadelen. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om een isolatielaag van 12 cm te laten plaatsen. Daarop zijn 2 lagen dakdichting geplaatst én een laag kiezelstenen. Die stenen zijn zowel extra isolerend als UV-bescherming. Verder zijn de dakranden verhoogd en is alles netjes afgewerkt.

Ondanks de corona-lockdown en het feit dat de firma een tijd gesloten was in die periode, werd de timing van de werken toch gerespecteerd. In juni is het werk uitgevoerd en het heeft een 2-tal weken in beslag genomen. Tijdens de uitvoering zijn ook alle veiligheids- én coronamaatregelen netjes in acht genomen. Jo en Sarah, mijn vaste contactpersonen, hebben me altijd goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de planning en het verloop.

Voor mij was de samenwerking met Dakwerken Crabbé een positieve ervaring. De aangename en persoonlijke manier waarop ze met mensen omgaan vond ik heel tof en apprecieer ik,” besluit mevrouw Vandevelde.

Bekijk hier de foto's van het project